ثبت سومین مورد فوتی شیوع پیک هفتم کرونا در استان اردبیل

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل از ثبت سومین مورد فوتی شیوع پیک هفتم کرونا در این استان خبر داد و گفت: روند شیوع موج هفتم در این استان گسترده و سریع است.

به گزارش حرف آور، دکتر علی محمدیان اردی افزود: با فوت سومین فرد مبتلا در استان اردبیل در جریان پیک هفتم کرونا، مجموع جانباختگان شیوع کووید.۱۹ در این استان طی ۲۹ ماه گذشته به ۲ هزار و ۸۰۵ نفر رسید.

وی با اشاره به بستری شدن ۱۲ بیمار جدید مبتلا به کرونا در استان اردبیل طی ۲۴ ساعت گذشته، مجموع مبتلایان بستری کووید.۱۹ در این استان را ۳۳ نفر اعلام کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل با اشاره به ترخیص هشت نفر از مبتلایان بستری کرونا از مراکز درمانی استان اردبیل طی شبانه روز گذشته بیان کرد: در حال حاضر پنج نفر از مبتلایان در بخش مراقبت‌های ویژه کرونا بستری بوده و تحت درمان قرار دارند.

وی با هشدار جدی نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی همه مردم اظهار کرد: شهروندان از عادی انگاری بیماری کووید.۱۹ خودداری کنند و ضمن رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک را فراموش نکنند.

دکتر محمدیان اردی، به افرادی که بیش از ۶ ماه از دریافت آخرین دُز واکسن کرونا آنها گذشته است، توصیه کرد که جهت تزریق واکسن یادآور به مراکز تزریق واکسن در سطح استان مراجعه کنند.

به گفته وی، تست ۳۰ درصد از مراجعان با علائم کرونا مثبت بوده که نشان دهنده شدت شیوع این سویه از کرونا در سطح استان اردبیل است.

بنا به اعلام رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل، در موج قبلی شیوع کرونا، قابلیت سرایت این ویروس یک به ۱۰ بود در حالی که در سویه جدید، شدت سرایت افزایش یافته و هر فرد مبتلا می‌تواند ۱۸ نفر را درگیر این ویروس کند.

وی همچنین با اشاره به بازگشت زائران از سفر حج، در پیش بودن ایام عزاداری محرم و نیز گردشگرپذیر بودن استان اردبیل، خواستار ایجاد شرایط تهویه در محل های تجمع و حضور افراد پرشمار و نیز رعایت فاصله اجتماعی در این گونه مراسم و مناسبت‌ها شد.

انتهای پیام/