مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل

امدادرسانی هلال احمر اردبیل به ۲۸۶ نفر گرفتار برف و کولاک

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل از امدادرسانی به ۲۸۶ نفر گرفتار برف و کولاک در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی حرف آور، عزت اله ضربی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران گفت: به دنبال برودت هوا و بارش برف  این افراد در جاده‌های مواصلاتی و روستاهای استان دچار حادثه‌ شده بودند که عوامل جمعیت هلال احمر به یاری آنها شتافتند و  به ۷۸ دستگاه خودروی گرفتار شده در برف و کولاک امدادرسانی کردند.

وی اظهار کرد: این خودروها در جاده‌های مواصلاتی خلخال – اسالم، نیر – سراب، جاده قدیم مشگین‌شهر- اردبیل و کوثر- میانه گرفتار در برف و کولاک شده بودند.

ضربی با اشاره به اسکان اضطراری چهار نفر از حادثه دیدگان در پایگاه‌های بین شهری شهرستان‌های نیر و خلخال، بیان کرد: همچنین در بین راه ماندگان و گرفتار شدگان در برف و کولاک مواد غذایی توزیع شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل اضافه کرد: در این حوادث هشت تیم عملیاتی جمعیت هلال احمر با ۲۱ نفر نیروی عملیاتی و با بکارگیری ۶ دستگاه خودروی امدادی به یاری هموطنان حادثه دیده شتافتند.

ضربی با اشاره به آمادگی کامل جمعیت هلال احمر استان ادامه داد: در صورتی که هموطنان به هر دلیل مجبور به سفر شدند، تجهیزات زمستانی مانند لباس گرم، تغذیه و زنجیر چرخ همراه داشته باشند.

وی گفت: نیروهای جمعیت هلال احمر استان اردبیل در تمام ساعات شبانه‌روز آماده ارائه خدمت بوده و در طرح زمستانی نیز با ۴۰۰ نجاتگر و همکار در ۱۵ پایگاه ثابت و موقت با بکارگیری ۴۵ دستگاه خودرو امدادی در خدمت هموطنان هستند.

ضربی به مردم توصیه کرد، در صورت بروز حادثه با شماره اضطراری ۱۱۲ ندای امداد تماس بگیرند.

انتهای پیام/