رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل

۲۵۰ هکتار مجتمع گلخانه‌ای در استان اردبیل در دست ساخت است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اعلام کرد: ۲۵۰ هکتار مجتمع گلخانه‌ای با سرمایه گذاری بخش خصوصی در شهرک‌های کشاورزی و مناطق مختلف استان اردبیل در دست ساخت است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی حرف آور، خلیل نیکشاد روز یکشنبه در آیین بهره‌برداری از یک واحد گلخانه‌ای در اردبیل گفت: استان اردبیل هم‌اکنون ۱۵۰ هکتار گلخانه فعال در قالب واحدهای کوچک و مجتمع‌های گلخانه‌ای بزرگ دارد که در آنها انواع محصولات گلخانه‌ای تولید و به بازار عرضه می شود.

وی برنامه تدوین شده برای احداث مجتمع گلخانه‌ای در استان اردبیل را حدود یک هزار و ۷۵۰ هکتار اعلام کرد و افزود: هم اکنون بزرگترین مجتمع گلخانه‌ای کشور به مساحت یک هزار و ۶۰۰ هکتار در شمال استان و در جوار مجتمع کشت و صنعت مغان در حال احداث است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل بیان کرد: علاوه بر این، حدود ۱۰۰ هکتار گلخانه در شهرک‌های کشاورزی استان و نیز ۵۰ هکتار گلخانه به شکل واحدهای کوچک توسط مردم در مناطق مختلف استان در حال احداث است.

وی با اشاره به فعال کردن مجتمع گلخانه‌ای در شهرک‌های کشاورزی سامیان اردبیل، فیروزآباد کوثر، فیروزآباد پارس‌آباد و آنقوتلار مغان اظهار کرد: با فعال شدن همه مجتمع‌های گلخانه‌ای، بخش کشاورزی استان اردبیل متحول می‌شود.

۲۵۰ هکتار مجتمع گلخانه‌ای در استان اردبیل در دست ساخت است

نیکشاد، میزان سرمایه‌گذاری برای بهره‌برداری از یک هکتار مجتمع گلخانه‌ای را با توجه به نوع سازه و نحوه احداث، بین ۵۰ تا ۸۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: با وجود نیاز به سرمایه سنگین، تولید در مجتمع‌های گلخانه‌ای مقرون به صرفه‌تر از تولید در مزرعه آزاد است.

وی سرعت احداث گلخانه در سطح استان اردبیل به خصوص به شکل مجتمع را چشمگیر خواند و افزود: استان اردبیل در زمینه احداث مجتمع‌های گلخانه‌های در رتبه ممتاز کشوری قرار دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با اشاره به فعالیت ۱۲۰ فرد حقیقی و حقوقی بخش خصوصی در زمینه تولیدات گلخانه‌ای در این استان اضافه کرد: استان اردبیل با بهره‌برداری از طرح‌های در حال احداث، به قطب تولیدات گلخانه‌ای کشور تبدیل می‌شود.

وی اضافه کرد: استان اردبیل در توسعه و گسترش شهرک‌های گلخانه‌ای در سطح کشور بسیار موفق عمل کرده و احداث این مجتمع گلخانه‌ای نشان دهنده اهتمام تولیدکنندگان، بهره‌برداران و دست اندرکاران بخش کشاورزی استان در زمینه شکوفا کردن ظرفیت‎های کشاورزی منطقه است.

انتهای پیام/

منبع