حذف سهم اردبیل از هیات رئیسه مجلس؛ به قیدقرعه یا به خیر قرعه

هرچند ظاهرا سهم اردبیل از هیات رئیسه مجلس از دست رفته است، اما در نگاه دقیق، فرصتی برای نیکزاد به دست آمده تا در سال پایانی، توجهش به انتخابات دور بعدی مجلس نیز باشد و از رقبا عقب نماند.

به گزارش حرف آور،  انتخابات هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی برای اجلاسیه چهارم برگزار شد و محمدباقر قالیباف با ۲۱۰ رای به عنوان رئیس مجلس انتخاب شد.

در این بین عبدالرضا مصری نماینده مردم کرمانشاه، مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم و علی نیکزاد ثمرین نماینده مردم اردبیل، نمین، نیر و سرعین به عنوان کاندیداهای نایب رئیسی حضور داشتند که عبدالرضا مصری ۱۵۸ رای کسب کرد و بر این اساس، به عنوان نایب رئیس اول مجلس یازدهم در اجلاسیه چهارم، انتخاب شد.

با توجه به تساوی آرای ذوالنور و نیکزاد در شمارش ابتدایی، آرای این دو نماینده حدود۷ تا ۸ بار بازشماری شد و در نهایت، پس از تساوی آراء، مطابق تبصره ۱ ماده ۱۴ آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، بین دو نامزد فوق، قرعه کشی شد و در نتیجه مجتبی ذوالنور به عنوان نایب رئیس دوم مجلس یازدهم در اجلاسیه چهارم، انتخاب شد.

حذف نیکزاد با حواشی زیادی همراه شد و بسیاری از رسانه های محلی در اردبیل با خطاب قراردادن برخی از نمایندگان استان که نیکزاد را در این عرصه حمایت نکردند، این حرکت را گل به خودی و با خت به خود تلقی کردند.

هرچند ظاهرا سهم اردبیل از هیات رئیسه مجلس از دست رفته است، اما در نگاه دقیق، فرصتی برای نیکزاد به دست آمده تا در سال پایانی، توجهش به انتخابات دور بعدی مجلس نیز باشد و از رقبا عقب نماند؛ و شاید تدبیر قرعه چه بسا به نفع او و تداومش برای دوره دوم کار کرده؛ هرچند شاید ابتدا خود نیکزاد نیز چنین نمی اندیشید.