حق الناس انتخابات شبهه دار ششمین شورا بر گردن کیست؟
حرف آور؛ کبری سعادتی: انتخابات ششمین دوره شورای اسلامی شهر اردبیل برگزار شد. وقتی آرای نهایی اعلام شد؛ داد معترضان بخصوص سایر کاندیداها به هوا رفت چرا که مصر بودند تخلفات متعدد روح انتخابات اردبیل را تسخیر کرده و پول های کثیف به روی آرای مردمی اسید پاشیده و اعتماد و انتخاب مردم را جریحه دار کرده است.
در بین مردم ولوله ای به راه افتاد که چرا وقتی با وجود بدبینی به خدمات منتخبان فقط به خاطر ادای تکلیف به پای صندوق های رای آمدند اکنون اندک دلخوشی و امیدشان را پول های کثیف سیاسی بازان بر باد داده اند.
اعتراض معترضان نتیجه داد و شورای تصمیم گیری بر آن شد تا ۲۵ درصد آرا بازشماری شود.
بازشماری انجام شد، پله های سقوط و صعود عده ای رو شد و مردم باز هم بدگمان تر شدند که اگر در ۲۵ درصد آرا این گونه آمار جا به جا شد، پس در کل بازشماری ها چه اتفاقاتی افتاده و چرا متخلفان بر روی انتخاب مردمی قمار کرده اند و توانسته اند بدون هراس جولان بدهند و انتخاب و قضاوت مردم را هیچ انگارند.
اکنون مردم خسته تر و دل زده تر از هر زمانی منتظر بازشماری کل آرا یا ابطال این انتخابات مسئله دار هستند!
و مثل همیشه معتقدند اگر شهر از شورای شهر منفعل و مسئله دار خالی باشد بهتر است تا اینکه این عرصه مردمی و خدمتگزار جولانگاه بازی های سیاسی و پله های ترقی سیاسی بازان باشد.
به هر حال انتخاب های زیر سوال رفته مردمی حق الناس است و مردم از حق مسلم خود نمی گذرند و در پی آنند که ببینند چه کسی این حق پایمال شده شان را گردن می گیرد و چه کسانی دادشان را از چنگال پول و پست پرستان بیرون می کشد و دست متقلبان را رو می کند؟!

ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0