فرماندار اردبیل تاکید کرد؛

ضرورت جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در اردبیل

فرماندار اردبیل گفت: در روستاها با محوریت بخشداران، دهیاران و شوراها و در شهرها با محوریت شهرداری‌ها و همکاری سایر ارگان‌های ذی‌ربط باید جلوی هرگونه ساخت و ساز غیرمجاز گرفته شود.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي حرف آور، مسعود امامی یگانه روز پنجشنبه در نشست شورای اداری شهرستان اردبیل بیان کرد: نظارت و پیگیری از سوی مسئولان برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری ضروری است و در این میان حمایت از سرمایه‌گذاران و تسهیل فرآیندها باید به عنوان اولویتی مهم مورد توجه قرار بگیرد.

وی بر لزوم توجه دستگاه‌های ذی‌ربط به جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز به‌ویژه در حاشیه شهرها و روستاها تاکید کرد و افزود: در روستاها با محوریت بخشداران، دهیاران و شوراها و در شهرها با محوریت شهرداری‌ها و همکاری سایر ارگان‌های ذی‌ربط باید جلوی هرگونه ساخت و ساز غیرمجاز گرفته شود.

فرماندار اردبیل در ادامه مدیریت بهینه مصرف آب شرب و کشاورزی با توجه به وضعیت خشک‌سالی را یادآور شد و اظهار کرد: شرکت آب منطقه‌ای، آب و فاضلاب و جهاد کشاورزی موظف هستند که برنامه‌ریزی لازم را در این زمینه انجام دهند.

وی همچنین با اشاره به نزدیکی فصل زمستان، خواستار مدیریت مصرف انرژی به‌ویژه از سوی دستگاه‌های اداری و اجرایی شد.

انتهای پیام/