در پنج ماه امسال انجام شد؛

کمک 450 میلیارد ریالی خیرین اردبیلی به مددجویان

اردبیل - معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان اردبیل گفت: مردم و خیرین اردبیلی در پنج ماه امسال در مجموع ۴۵۰ میلیارد ریال به صورت نقدی و غیرنقدی به خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد در استان کمک کردند.

به گزارش حرف آور صفر توحیدی اظهار کرد: مردم و خیرین اردبیلی در پنج ماه امسال در مجموع ۴۵۰ میلیارد ریال به صورت نقدی و غیرنقدی به خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد در استان کمک کردند که نسبت به مدت مشابه پارسال ۳۶ درصد افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه در این مدت حامیان طرح اکرام ایتام و محسنین حدود ۱۰۰ میلیارد ریال به فرزندان معنوی خود در استان اردبیل کمک کرده‌اند، اظهار کرد: هم‌اکنون هزار و ۹۱۵ یتیم و پنج هزار و ۳۵۲ فرزند محسنین تحت حمایت کمیته امداد استان هستند.

او با اشاره به پرداخت ۸۰ میلیارد ریال زکات در استان بیان کرد: کشاورزان و مردم نیک‌اندیش با پرداخت زکات واجب، زکات مستحبی و زکات فطره به رفع مشکلات ضروری فقرا و محرومان جامعه کمک می کنند.

وی با بیان اینکه از ابتدای ماه محرم تاکنون و در قالب طرح “اطعام و احسان حسینی” مردم نیکوکار استان بیش از ۷۰ میلیارد ریال به نیازمندان کمک کرده‌اند، اضافه کرد: این کمک های مردمی در قالب تهیه و توزیع غذای گرم، سبدکالا و بسته‌های بهداشتی در بین مددجویان هزینه شده و این روند تا پایان ماه صفر ادامه خواهد داشت.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان اردبیل ادامه داد: مردم و خیرین استان در ماه مبارک رمضان و در قالب طرح “اطعام مهدوی” نیز بیش از ۱۱۰ میلیارد ریال به نیازمندان و مستضعفان جامعه کمک کرده بودند.

توحیدی با اشاره به اینکه اردبیلی‌ها امسال حدود ۳۰ میلیارد ریال صدقه پرداخت کرده‌اند، گفت: همچنین مردم و خیرین نیک‌اندیش استان در این مدت بیش از ۶۰ میلیارد ریال در قالب سایر طرح‌های مشارکتی کمیته امداد به نیازمندان کمک کرده‌اند.

وی با بیان اینکه کمک‌های مردمی بر اساس سرفصل‌های حمایتی کمیته امداد در بین خانوارهای تحت حمایت و سایر اقشار آسیب‌پذیر جامعه توزیع و هزینه می‌شود، افزود: از محل کمک‌های مردمی ۳۸۴ میلیارد ریال در قالب کمک معیشتی به مددجویان تحت حمایت و افراد نیازمند پرداخت شده است.

وی اختصاص ۳۰ میلیارد ریال برای تهیه جهیزیه نوعروسان، ۲۵ میلیارد ریال کمک هزینه فرهنگی و آموزشی مددجویان، ۶ میلیارد ریال برای خرید، ساخت و تعمیر مسکن خانوارهای تحت حمایت و پنج میلیارد ریال به درمان مددجویان تحت پوشش را از دیگر اقدامات این نهاد در این مدت در استان اردبیل عنوان کرد.

وی با قدردانی از کمک‌های مردم نیکوکار استان اردبیل به نیازمندان و افراد بی‌بضاعت اظهار کرد: کمیته امداد امام هرگز به تنهایی و بدون کمک‌های مردمی قادر به پاسخگویی به نیازهای اساسی مددجویان نهاد حمایتی این استان نیست.

وی بیان کرد: این نهاد همچنان نیازمند یاری و کمک های مردم و خیرین برای رسیدگی به امور فقرا و نیازمندان استان است تا بخشی از نیاز ها و مشکلات اساسی آنها مرتفع گردد.

وی اضافه کرد: مردم و خیرین می‌توانند با شماره‌گیری کد آنی‌ پرداخت #۰۴۵*۸۸۷۷* و یا از طریق شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۳۰۵۵۲ نزد بانک ملی به نام کمیته امداد استان اردبیل به آسانی کمک‌های خود را به دست خانوارهای بی‌بضاعت استان برسانند.

وی ادامه داد: برای آشنایی از نحوه کمک‌رسانی به محرومان جامعه سامانه پیامکی ارتباط مردمی ۳۰۰۰۳۳۳۳۴۵ این نهاد نیز در اختیار مردم و نیکوکاران قرار دارد.