52 میلیارد تومان اعتباربرای جبران خسارت کشاورزان استان اختصاص یافت
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی حرف آور،فرهاد عبدالعلی پور روز یکشنبه در جلسه مدیریت بحران استان با بیان اینکه ۵۲میلیارد تومان اعتبار برای جبران خسارت کشاورزان استان تخصیص داده شده اظهار کرد: این اعتبار برای استمهال تسهیلات زیر 10 میلیون تومان بخش خسارت های کشاورزی اختصاص یافته است.
وی اظهار داشت : 80 درصد این اعتبار توسط بانک کشاورزی و 20 بقیه توسط سایر بانک های استان امهال می شود.
عبدالعلی پور گفت: این امهال مهرماه سال 96 تا پایان سالجاری را شامل می شود و در صورت امکان و مازاد اعتبار تسهیلات بالای 10 میلیون تومان را نیز در بر می گیرد.
وی خسارت وارده به استان ناشی از حوادث را در سالجاری یک هزار و 500 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: یک هزار و 185 میلیارد تومان از این میزان مربوط به بخش کشاورزی می باشد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اردبیل تصریح کرد: کشاورزان با بیمه کردن محصولات خود می توانند هزینه خسارت های وارده را از بیمه دریافت کنند و این موضوع نیازمند فرهنگ سازی است.
انتهای پیام/

ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0