استاندار اردبیل:

آبدرمانی ها، تالارها و قهوه خانه تا اطلاع ثانوی تعطیل است/ واکسیناسیون روزانه ۱۰ هزار نفر در اردبیل

استاندار اردبیل گفت: تمام اماکن از جمله آبدرمانی ها، تالارها و قهوه خانه تا اطلاع ثانوی تعطیل بوده و در صورت تخلف به صورت جدی برخورد می شود.

به گزارش حرف آور ؛اکبر بهنام جو اظهار کرد: در حال حاضر ۵۱۰ نفر در بیمارستان ها بستری بوده و ۲۰۰ نفر هم در منازل بستری و در قرنطینه هستند.

وی افزود: لازم است دستگاههای اجرایی با استفاده از توان و ظرفیت بالای خود در راستای مقابله با شیوع این ویروس اقدام کنند.

استاندار اردبیل توجیه مردم برای جدیت در رعایت پروتکل های بهداشتی را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: تمام اماکن از جمله آبدرمانی ها، تالارها و قهوه خانه تا اطلاع ثانوی تعطیل بوده و در صورت تخلف به صورت جدی برخورد می شود.

بهنام جو بیان کرد: رستوران ها نیز به صورت بیرون بر فعالیت می کنند و در صورت پذیرش مشتری در داخل طبق قانون عمل می شود.

وی با اشاره به فرا رسیدن ماه محرم و عزاداری دستجات ،گفت: خیز جدید کرونا با شیوع نوع دلتا بسیار خطرناک بوده و لازم است در برگزاری هر نوع مراسم تعهدات لازم مبنی بر رعایت پروتکل های بهداشتی اخذ شود.

استاندار اردبیل با بیان اینکه این خیز کرونا خطرناک بوده و افرادی که واکسن دریافت نکرده اند، را بیشتر درگیر می کند، واکسیناسیون در حال انجام در استان و کشور را گامی مهم در راستای مقابله با کرونا دانست.

بهنام جو از واکسیناسیون روزانه ۱۰ هزار نفر در استان خبر داد و افزود: با انجام واکسیناسیون تا دو ماه آینده از  مرحله حساس کرونا عبور می کنیم.