ازمحل اعتبارات استانی

اعتبار لازم برای تجهیز پاسگاه‌های محیط بانی منطقه آق داغ تامین شود

رییس اداره حفاظت محیط زیست خلخال گفت: با توجه به ارزش بالای زیست بوم منطقه حفاظت شده آق داغ انتظار می‌رود اعتبار لازم برای تامین تجهیزات مورد نیاز پاسگاه‌های محیط بانی در این منطقه ازمحل اعتبارات استانی تامین شود.

به گزارش حرف آور؛ حسین معصوم‌زاده گفت: در سال‌های اخیر با افزایش میزان مراقبت از مناطق حفاظت شده و آزاد و تلاش محیط‌بانان، علاوه بر افزایش پوشش گیاهی در عرصه‌های طبیعی، آمار جمعیت حیات وحش خلخال در مناطق حفاظت شده این شهرستان افزایش چشمگیری داشته است.

رییس اداره حفاظت محیط زیست خلخال با بیان اینکه بزرگ‌ترین منطقه حفاظت شده استان اردبیل در منطقه آق داغ شهرستان خلخال واقع شده است، افزود: محیط‌بانان این شهرستان در سه پاسگاه محیط‌بانی سوسهاب، لرد و برندق به صورت شبانه‌روزی از حیات وحش و زیستگاه‌های منطقه حفاظت می‌کنند و در سایه افزایش مراقبت از وحوش شاهد افزایش گونه‌های پستاندار در این منطقه هستیم.

معصوم‌زاده با قدردانی از تلاش‌های همیاران محیط زیست در همکاری با محیط‌بانان، مهم‌ترین وظیفه محیط بانان را گشت و کنترل، جلوگیری از تخریب و تصرف زیستگاه‌ها و جلوگیری از شکار و صید بی‌رویه دانست و گفت: در کنار آن با آموزش همگانی روستاییان در جوار مناطق حفاظت شده تلاش می‌کنیم شرایط مطلوبی در این زمینه فراهم کنیم.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست خلخال ادامه داد: منطقه حفاظت شده آق داغ این شهرستان به عنوان یکی از زیست بوم‌های ارزشمند استان اردبیل بوده و حساسیت و آسیب‌پذیری آن نیازمند ارتقای سطح مراقبتی در فصول مختلف سال برای حفظ و حراست از گونه‌های گیاهی و جانوری منطقه است.

او تصریح کرد: با توجه به ارزش بالای زیست بوم منطقه حفاظت شده آق داغ انتظار می‌رود اعتبار لازم برای تامین تجهیزات مورد نیاز پاسگاه‌های محیط بانی در این منطقه ازمحل اعتبارات استانی تامین شود.

انتهای پیام/