در روستای کورعباسلو نیر؛

نخستین هتل روستایی اردبیل احداث می شود

رئیس اداره میراث ‌فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی شهرستان نیر گفت: نخستین هتل سه ستاره روستایی استان اردبیل در روستای نمونه گردشگری کورعباسلو شهرستان نیر توسط بخش خصوصی احداث می‌شود.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي حرف آور، بهنام وکیلی روز دوشنبه با بیان اینکه عملیات اجرایی احداث این هتل از سال ۹۷ شروع شده و هم اکنون بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: بخش خصوصی برای احداث آن ۲۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری خواهد کرد.

وی اظهار کرد: هتل سه ستاره روستای کورعباسلوی شهرستان نیر با زیربنای هزار و ۶۱۸ متر مربع شامل ۲۴ اتاق و ۴۸ تخت در حال احداث است و تلاش می شود طبق برنامه ریزی صورت گرفته تکمیل و به بهره برداری برسد.

او بیان کرد: با افتتاح و بهره برداری از این هتل علاوه بر اشتغال ۳۵ نفر شاهد توسعه و رونق گردشگری در منطقه خواهیم بود.

وی اضافه کرد: اجرای محوطه گردشگری در روستای کورعباسلو در مساحت یک هزار و ۲۶۶ مترمربع نیز دیگر پروژه‌ای است که با سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی در حال اجرا بوده و در حال حاضر بیش از ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

انتهای پیام/