مدیر کل صمت استان اردبیل

4 نانوای متخلف در اردبیل به تعزیرات حکومتی معرفی شدند

رئیس سازمان صمت استان اردبیل گفت: 4 نانوایی متخلف با عناوین عرضه خارج از شبکه و گرانفروشی به تعزیرات حکومتی استان معرفی شدند.

به گزارش حرف آور، مسعود ایرانی مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به معرفی 4 نانوایی متخلف با عناوین عرضه خارج از شبکه و گرانفروشی به تعزیرات حکومتی استان گفت: بازرسان اداره کل صمت به منظور نظارت بر کیفیت پخت نان در سطح استان به صورت مستمر از واحدهای خبازی بازرسی به عمل می آورند.

وی افزود: در کنار بازرسی نوبه ای از نانوایی ها، گشت‌های مشترکی بر اساس مصوبات کارگروه آرد و نان بصورت سرزده با حضور نمایندگان، دستگاه‌های نظارتی، نانوایی ها مورد بازرسی قرار می‌گیرند.

ایرانی یادآور شد: طی این بازرسی ها توسط بازرسان از واحدهای خبازی، تعداد 4 پرونده تخلفات صنفی به ارزش 594 میلیون ریال تشکیل و برای صدور حکم به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.