کشف داروهای بدنسازی قاچاق در اردبیل
فرمانده انتظامی شهرستان اردبیل از کشف ۱۰۰ قلم انواع داروی بدنسازی قاچاق از یک دستگاه سواری سمند در یکی از روستاهای اردبیل خبر داد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي حرف آور، سعید یوسفی فعال، شامگاه امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در تداوم اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز و پیشگیری و مقابله با فعالیتهای مجرمانه قاچاقچیان ماموران انتظامی پاسگاه هیر با انجام بررسیهای تخصصی و اشرافیت اطلاعاتی از عبور محموله داروی قاچاق با استفاده از یک دستگاه سواری سمند به مقصد اردبیل اطمینان حاصل کردند.
وی افزود: مأموران انتظامی پس از هماهنگی قضائی سواری سمند را در روستای بودالالو شناسایی و توقیف کردند که در بازرسیهای به عمل آمده ۱۰۰ قلم انواع داروی بدنسازی خارجی قاچاق کشف شد.
فرمانده انتظامی شهرستان اردبیل تصریح کرد: ارزش کشفیات این عملیات بنا به اظهار نظر کارشناسان ۴۰۰ میلیون ریال برآورد شده است و در این رابطه یک نفر دستگیر و با تشکیل پرونده تحویل مرجع قضائی شد.
پایان پیام/

ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0